Varför längtar vi till skogen?

VARFÖR LÄNGTAR VI TILL SKOGEN? är en bildsvit och en samling röster om skogen. Här förenas längtan efter fjällskogar, myrmarker och nordisk blandskog med längtan efter lugn och stillhet, samhörighet och frihet, rörelseglädje, adrenalin och arbetsvilja. I boken ger jägare, skogsbrukare, orienterare, naturguider och andra med skogen i hjärtat sina personliga perspektiv på just skog.
Josefina Syssner fångar skogens mångfald och föränderlighet i enkla och stundtals naivistiska teckningar i blyerts och tusch.

JOSEFINA SYSSNER är forskare och författare. Hon har gett ut tre monografier, varit redaktör för sex antologier och publicerat en lång rad vetenskapliga artiklar och rapporter. Syssner har varit forskningsledare i flera stora forskningsprojekt och är en flitigt anlitad föreläsare. Hennes forskning handlar framförallt om lokal utveckling, politik och planering och om landsbygdens framtid.

Priset för VARFÖR LÄNGTAR VI TILL SKOGEN? är 129 kr inkl moms

För varje beställning tillkommer normalt en fraktkostnad inom Sverige på 60 kr/beställning. Normal leveranstid är 1-2 dagar.