Elavbrott

elavbrott_bok

Elavbrott – av Magnus Waljanson – I de djupa skogarna i gräns-trakterna mellan Hälsingland och Dalarna har fler lovande spår av guldfyndigheter gjorts. Internationella gruvföretag är inte sena att utnyttja de generösa svenska prospekteringsreglerna, en iver de kommer få all anledning att ångra, för när prospektörerna sätter mineralhackorna i Wargberget hugger de bokstavligt talat i sten.

Våldsmän och naturkatastrofer är något vårt moderna samhälle kan hantera någorlunda men hur gör man med väsen som inte bara ignorerar dagens svenska lagar utan till och med verkar kunna bemästra själva naturlagarna? Varje steg i sökandet efter de försvunna prospektörerna och deras förmodade baneman förvärrar bara läget långt bortom de värsta scenarier i Myndigheten för samhällsskydd och beredskapsmanualer. För den erfarne kommissarien, Kenny Lang, utvecklar sig snart utredningen till en ren mardröm där inte ens det sunda förnuftet är till någon hjälp.

Elavbrott  är en udda blandning av högspänningsroman och feelgoodfantasy som ger gamla folksägner

Magnus Waljanson, född 1957, musiker från bland annatAston Reymers Rivaler som blev illustratör som blev långtradarchaufför Magnus är bosatt utanför Malexander och i Bromma. Nu debuterar han som författare med denna högspänningsroman.

[easy_contact_forms fid=4]

Priset för Elavbrott är 199 kr/st.
För varje beställning tillkommer normalt en fraktkostnad inom Sverige på 45 kr/bok. Normal leveranstid är 1-2 dagar.
Samtliga priser är inklusive moms. En faktura skickas med boken. Betalning inom 10 dagar till bankgiro.