Samtal pågår

samtalpagar_bok

Samtal pågår – av Jan Holmbom –  Vad är motsatsen till kunskap? Hur blir det nu? Vad skulle du ta med dig till en öde ö? När lär vi oss fördomar? Frågorna hopar sig men även svaren eller rättare sagt försöken till svar när tankekamraterna Vermeer, Jansson, grannen och Spanjorskan och alla vi andra ger oss hän i samtalet.

Samtal pågår är en bok fylld med samtal. Ibland i bild, alltid i text. Från början ett litet socialt experiment som växte i omfattning och blev en bok. Har du tid en stund? I så fall, välkommen i samtalet.

Jan Holmbom är skådespelaren som av misstag utbildade sig till ingenjör och ekonom och blev företagare. Han anlitas ofta som föreläsare, inspiratör och estradör. Och som processledare, inte minst i värdegrunds- och förändringsarbete.

Jan Holmbom debuterade som författare med diktsamlingen Första brevet som utkom 2011.

NÅGRA RÖSTER FRÅN LÄSARE

”Ditt samtal med Spanjorskan om vår förmåga att hantera beröm och kritik. Det berörde mig djupt och vill inte riktigt släppa.”

”Tack för alla tänkvärdheter, finurligheter, vidunderligheter…”

”Tack för inspirerande läsning”

”Texten gick rätt in och stannade.”

”Många gånger har fragment av dina texter varit med mig i flera dagar innan jag kommit till klarhet i vad som berörts djupt inom mig.”

 ”Fantastiskt välskrivet”

 ”Tack för dina texter som skapat intryck. Som berört, väckt frågor och nya tankar. Som fått mig att dra lite extra på smilbanden. Som gjort min dag lite bättre.”

 ”Suveränt bra!”

 ”Så attans bra så man blir tårögd!”

 ”Dubbel like!”

 ”Går rätt in i själ och hjärta.”

[easy_contact_forms fid=2]

Priset för Samtal pågår är 169 kr/st.
För varje beställning tillkommer normalt en fraktkostnad inom Sverige på 45 kr/bok. Normal leveranstid är 1-2 dagar.
Samtliga priser är inklusive moms. En faktura skickas med boken. Betalning inom 10 dagar till bankgiro.