Kategorier
Facklitteratur Handbok

Nydanande och viktig bok om bemötande

Nu finns Vardagen i möten med personer med intellektuell funktionsnedsättning – praktiskt inspiration från A – Ö av specialpedagog Åsa Barrander ute i bokhandeln.

Vardagen i möten med personer med intellektuell funktionsnedsättning (IF) är en handbok, med utgångspunkt i specialpedagogik med inriktning IF och vänder sig till dig som arbetar inom särskola, förskola, grundskola, på gruppboenden, inom daglig verksamhet, på korttidsboenden, boendestöd, LSS-verksamhet, BVC, Habilitering och hälsa och andra verksamheter där man kommer i kontakt med personer med IF. Den här handboken kan också vara värdefull för föräldrar och andra anhöriga samt studerande till exempel på specialpedagogutbildningen, olika lärar- och vårdutbildningar, socionomprogrammet och Barn- och fritidsprogrammet.

Vardagen i möten med personer med intellektuell funktionsnedsättning (IF) är en enkel och praktisk inspirationsbok som tar upp de vanligaste frågorna, vardagssituationerna och begreppen. Målet är att du som läsare ska få både en utökad kunskap, insikt och förståelse för vad IF innebär och inspiration och verktyg inför dina möten med personer med IF. Fokus i boken ligger på oss personal, vårt beteende och bemötande.

Här kan du köpa din bok:

Köp Vardagen i möten… på OSTBOK.SE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *