Kategorier
Feelgood Ny bok Skönlitteratur

En ny feelgood – köp ditt exemplar här

Törnestugans hemlighet
av E.H. Jonsson

I november är det boksläpp för Törnestugans hemlighet. En feelgoodroman skriven av E.H. Jonsson.

I den lilla byn St Just in Roseland i det brittiska grevskapet Cornwall finns en fallfärdig stuga. Dit flyttar en dag Clara, en arkitekt från London som sålt sin firma för att förverkliga sin dröm. Att skriva en roman. Claras familj och vänner tror att hon blivit komplett galen. Men Clara har bestämt sig. Hon ska i lugn och ro skriva sin bok. Men det blir allt annat än lugnt.

Samtidigt som hon oväntat möter kärleken hittar hon också en trälåda på vinden. En trälåda som innehåller dagböcker skrivna av en kvinna som bott i stugan för länge sedan. Det kommer att förändra Claras liv och skaka henne i grunden.?  

E.H. JONSSON, född 1965, är en författare bosatt i Linköping. Som 17-åring flyttade hon till London för ett års arbete som au-pair. Men livet bjuder ibland på överraskningar och hon blev kvar i åtta år. Dessa år lade grunden till kärleken till Storbritannien och dess människor och hon hämtar mycket av sin inspiration från sin tid i London och sina resor runt om i landet.

E.H. JONSSON har publicerat flera noveller i en av Sveriges största veckotidningar. En av hennes noveller, Bland äggskal och vin gavs i augusti 2020 ut som ljudbok.Törnestugans hemlighet är hennes debutroman.

KÖP DITT EXEMPLAR IDAG»

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *